ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Βενεζουέλας ?


Επτά άνθρωποι, οπαδοί του Ν. Μαδούρο, έχουν σκοτωθεί  από δολοφονικές συμμορίες που χρησιμοποίησαν πυροβόλα όπλα τις τελευταίες ώρες στη Βενεζουέλα.
Ο υπουργός Επικοινωνίας της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, Ερνέστο Βιγιέγκας, κατηγόρησε τη λεγόμενη «αντιπολίτευση» του Ενρίκε Καπρίλες και «για τις καταστροφές που έχουν συμβεί και οποιοδήποτε άλλο περιστατικό βίας που μπορεί να συμβεί στη χώρα» ύστερα από το θάνατο 7 ανθρώπων.
Για το περιστατικό της δολοφονίας του ενός από τους νεκρούς, ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας κ. Χάουα έκανε δήλωση στην οποία τόνισε ότι ο 45χρονος άνδρας σκοτώθηκε από πυροβόλο όπλο στην κοινότητα της Μπαρούτα στα περίχωρα της πρωτεύουσας, σημειώνοντας ότι το θύμα ήταν υποστηρικτής του προέδρου Μαδούρο.
Μετά τη νίκη του Νίκολας Μαδούρο την Κυριακή και το αίτημα για επανακαταμέτρηση του 100% των ψήφων από τον ηττημένο Καπρίλες, ξετυλίγονται όπως φαίνεται σχέδια αποσταθεροποίησης από την «αντιπολίτευση», το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, οι οποίοι συστηματικά αμφισβητούν τη θέληση του βενεζουελάνικου λαού.


ΠΗΓΗ: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου