ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Παρέμειναν οι διοικήσεις σε ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αλλαγές σε ΕΡΓΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ


Το σήριαλ μηνών έλαβε τέλος. Τελικά, ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θανάσης Ζηλιασκόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοφανόπουλος διατηρήθηκαν στις θέσεις τους. Οι δυο τους τοποθετήθηκαν, όταν υπουργός Μεταφορών ήταν ο Δημήτρης Ρέππας.  
Το ΠΑΣΟΚ, πέρα από ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, διατήρησε τις «δυνάμεις» του και στην ΕΡΓΟΣΕ, αφού μπορεί μεν να αντικαταστάθηκε ο Γιάννης Πετρόπουλος, ωστόσο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, ο οποίος το 1996 εξελέγη για πρώτη φορά Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, ενώ διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (Ιούνιος 2011-Μάιος 2012).
Στην ΓΑΙΑΟΣΕ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Αθανάσιος Σχίζας, απόφοιτος Πολυτεχνικού Ινστιτούτου (IPTVT) της Τιμισοάρα Ρουμανίας και κάτοχος master Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.
Στην νέα εταιρεία συντήρησης τροχαίου υλικού (ROSCO), η οποία πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Στέφανος Αγιάσογλου (διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων), επιλογή της ΝΔ.

Φώτης Φωτεινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου