ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ρωσική τεχνογνωσία για τη θεραπεία των παθήσεων των περιφερικών νεύρων

19-2-2013

ΠΗΓΗ: http://greek.ruvr.ru

сосуды кровь нервная система организм человек нейронная сеть кора головной мозгΣτο Καζάν, πρωτεύουσα του Ταταρστάν, άρχισαν να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις, χρησιμοποιόντας μια νέα μοναδική στο είδος της μέθοδο. Οι ασθενείς με στεφανιαία νόσο των κάτω    άκρων, με βλάβη στα περιφερικά νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία δεν έχουν πλέον ανάγκη να υποβάλλονται σε μακρόχρονη θεραπευτική αγωγή.

Επανακτούν την κινητικότητα των αρθρώσεων και την ευαισθησία περίπου μέσα σε δύο μήνες. Η εγχείρηση περιορίζεται σε μία μόνο ένεση και δεν διαρκεί περισσότερο από μία ώρα. Μάλιστα η περίοδος αποκατάστασης μειώνεται σημαντικά. Η σωτηρία από την αναπηρία για τους ανθρώπους με ασθενή άκρα στάθηκαν τα λιπώδη κύτταρα.

Η τεχνολογία της εγχείρησης στην κλινική της Δημοκρατίας του Ταταρστάν συνίσταται στο εξής: από τον ασθενή παίρνουν ένα κομμάτι του λιπώδους ιστού, από το οποίο στο εργαστήριο εξάγουν κυτταρικό εκχύλισμα και την ίδια ημέρα το εισάγουν στο προσβεβλημένο μέρος του ασθενούς. Η εγχείρηση διαρκεί περίπου μία ώρα.Το εκχύλισμα λειτουργεί ως ιδιόμορφη φάμπρικα – εξάγει βιολογικά δραστικές ουσίες για γρήγορη αποκατάσταση του οργανισμού.
Γίνεται λόγος για απολύτως καινούργιο φαινόμενο κατά την αγωγή των περιφερικών νεύρων. Ούτε στη Ρωσία, ούτε και στο εξωτερικό δεν υπάρχουν ακόμα τέτοιες έρευνες. Για τη θεραπεία παρόμοιων παθήθεων στον κόσμο χρησιμοποιούνται τα βλαστικά κύτταρα.
Οι ειδικοί του Ταταρστάν αποφάσισαν να σκέφτονται ευρύτερα. Στο συμπύκνωμα, που εξάγουν από τον λιπώδη ιστό περιέχεται εκτός από τα βλαστικά κύτταρα και άλλες ουσίες. Εδώ ακριβώς συνίσταται ο νεωτερισμός και το μυστικό της επιτυχίας. Το εκχύλισμα δεν προκαλεί απώθηση, ούτε αλλεργικές αντιδράσεις, ούτε και κακοηθείς όγκους.
Η μέθοδος αυτή έχει διερευνηθεί στο Ταταρστάν σε πενήντα ασθενείς. Τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους ειδικούς
Η τεχνολογία αυτή δεν απαιτεί πρόσθετους χειρισμούς με τα βλαστικά κύτταρα επειδη είναι βιολογικά πολύ ασφαλής. Το κυτταρικό συμπήκνωμα του λιπώδους ιστού βάζει κυριολεκτικά στα πόδια τους ασθενείς, οι οποίοι είχαν ήδη χάσει κάθε ελπίδα να περπατήσουν κανονικά. Εκείνοι δε, που είχαν ακίνητα και αναίσθητα τα δάχτυλά τους, ύστερα από την ένεση-θαύμα μπορούν να σφίξουν γερά το χέρι του γιατρού τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου