ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Άμεση προσφυγή στις κάλπες ζητεί ο Αλέξης Τσίπρας

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει, σε συνέντευξή του στην REAL NEWS, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας την πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παραμείνει στην εξουσία με τη στήριξη της τρόικας
«Πήραν την ψήφο του ελληνικού λαού, κοροϊδεύοντας συνειδητά ότι θα επαναδιαπραγματευτούν και την επόμενη μέρα των εκλογών, μας είπαν ουδείς αναμάρτητος» δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποιώντας όσους λαμβάνουν αποφάσεις, υποκινούμενοι πολιτικά από τη διαπλοκή, να μην κοιμούνται ήσυχοι.
Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει τη θέση του πως το μνημόνιο πρέπει να καταργηθεί καθώς, όπως λέει, αυτός είναι ο μόνος δρόμος που υπάρχει για να αποτραπεί η ολοκληρωτική οικονομική και κοινωνική καταστροφή και για να αντιμετωπιστεί η κρίση.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ανοιχτά πως αν προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις ο ίδιος σκοπεύει να επαναφέρει στο δημόσιο ότι χρειάζεται να είναι δημόσιο, για τις ανάγκες του αναπτυξιακού σχεδιασμού της χώρας και την κοινωνική συνοχή, καθώς και ότι έχει παραχωρηθεί σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και με παράνομο τρόπο. «Η κοινή γνώμη μένει άφωνη με το μέγεθος της λεηλασίας του δημόσιου συμφέροντος που βγαίνει κάθε τόσο στην επιφάνεια» τονίζει ενώ καταγγείλει ανοιχτά τον Αντώνη Σαμαρά για νέα διαπλοκή.
«Είμαστε σε μια φάση αναδιαμόρφωσης του χάρτη με σχέδιο τη στήριξη της κυβέρνησης, τη μετωπική επίθεση στην Αριστερά και παράλληλα τη διασφάλιση επιχειρηματικών συμφερόντων» δηλώνει ο κ. Τσίπρας καταγγέλλοντας κορυφαία στελέχη της ΝΔ και ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά, πως «συμπεριφέρονται ή και εμφανίζονται ανοιχτά ως δικηγόροι μεγαλοεπιχειρηματιών που διεκδικούν φιλέτα του δημοσίου».
«Με πρόσχημα το μνημόνιο, οι προκλητικές ρυθμίσεις υπέρ των κολλητών δίνουν και παίρνουν» τονίζει ο κ. Τσίπρας ο οποίος χαρακτηρίζει «πράξη εθνικής μειοδοσίας τον συμψηφισμό των πιθανών κοιτασμάτων με το χρέος της χώρας».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την άμεση προσφυγή στις κάλπες, ενώ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ πως έχει μετατραπεί σε δορυφόρο της δεξιάς και του κ. Σαμαρά. Προχωρεί, όμως, σε άνοιγμα προς τη ΔΗΜΑΡ τονίζοντας πως έχει εσωτερικά προβλήματα και υπάρχει μια ισχυρή εσωκομματική τάση που διαφωνεί με τη συμπόρευση με το Μνημόνιο.

 ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου