ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ομιλία της Αλ. Παπαρήγα σε εκδήλωση της Αχτίδας Μεταφορών της ΚΟΑ του ΚΚΕ


 Πέμ, 21/02/2013 - 23:36



Από τη σημερινή εκδήλωση
Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ ξεκινάει με όρους ανασύνταξης του εργατικού κινήματος και της συμμαχίας της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολουμένων, των νέων και των γυναικών. Η εργατική τάξη έχει 100% συμφέρον από την κατάργηση κάθε μορφής καπιταλιστικής ιδιοκτησίας. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ, με θέμα «Η οικονομική κρίση και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», που γίνεται στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.
Η Αλέκα Παπαρήγα πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κόμμα που να μην ενδιαφέρεται να βγούμε από την κρίση, ωστόσο όλα τα κόμματα ό,τι κι αν λένε, όπως και αν το προσφέρουν με περιτύλιγμα στο λαό, προσπαθούν να κρύψουν ότι η κρίση έχει σχέση με το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να θυμηθούν τι έλεγαν τα υπόλοιπα κόμματα για την κρίση πριν από 4 χρόνια. Η ΝΔ μίλαγε για εισαγόμενη κρίση, το ΠΑΣΟΚ κατηγορούσε τη ΝΔ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επέρριπτε ευθύνες και στα δύο κόμματα. Η προπαγάνδα τους εξελίχθηκε και τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λένε ότι φταίνε όλες οι κυβερνήσεις από τη μεταπολίτευση και μετά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει τα συνθήματα και τις θέσεις του για να μπορέσει να επωφεληθεί από τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Όλες οι προτάσεις που γίνονται από τα άλλα κόμματα έχουν στόχο να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για να ανέβει η καπιταλιστική κερδοφορία.

ΠΗΓΗ:  902.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου