ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ


Εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται να επαναλειτουργήσει το «Μακεδονία Παλάς» σύμφωνα με τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο.
Το ΙΚΑ, στο οποίο ανήκει η ιδιοκτησία του ακινήτου, εκτιμά πως η προσπάθεια επαναπρόσληψης του 95% των εργαζομένων στο «Μακεδονία Παλάς» από τον νέο μισθωτή του ιστορικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, θα τελεσφορήσει.
Στο πλαίσιο του προσωρινού διαγωνισμού για τη 12μηνη ενοικίαση του «Μακεδονία Παλάς», προβλέπεται η ανάληψη δέσμευσης από τον νέο μισθωτή ότι θα επαναπροσλάβει τουλάχιστον το 80% των 120 εργαζομένων. Ωστόσο, κατά την υπογραφή της σύμβασης, το ΙΚΑ θα επιδιώξει να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για την επαναπρόσληψη κατ΄ ελάχιστον του 95% του προσωπικού.
Το ξενοδοχείο -με τον νέο μισθωτή και τους επαναπροσληφθέντες- αναμένεται να επαναλητουργήσει εντός του Φεβρουαρίου (πιθανότατα στο πρώτο δεκαήμερο), όπως διευκρίνισε ο κ.Σπυρόπουλος. Αυτό θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του προαναφερθέντος διαγωνισμού, η οποία αναμένεται στις 25/1.
«Από την πλευρά μας, κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μη διακοπεί η λειτουργία του ξενοδοχείου [...]και εξακολουθούμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διασφαλισθούν τα συμφέροντα του ΙΚΑ, η εμπορική και ιστορική αξία του «Μακεδονία Παλάς» και τα συμφέροντα των εργαζομένων», κατέληξε ο κ. Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου